«

»

Okt 03

2017-10-03 Cambrils

Idag var det tänkt att bilder skulle förtydliga min, ibland, pratiga text. Men idag ligger kameran kvar i min bag som finns kvar på Lumine GK. Alltså får ni hålla tillgodo med min pratiga text, men jag tycker ju det är så himla roligt att skriva, det har jag alltid tyckt.
Igår kväll hade Gilla bestämt att hon ville sova i en ”egen kupé”, så det fick hon. Luftkonditioneringen stängdes av eftersom min fru är en frussen person och absolut inte vill ligga i svalt och skönt sovrum. Där fick jag husera bäst jag ville och nattemperaturen i rummet var inställd på 18 grader. Perfekt. Jag sov som en stock och lyckades tom. somna om vid 07.30 och vaknade först vid 9-rycket, då jag väckte Gilla. Nu kunde vi ta vår första frukost ute på balkongen och njuta av utsikten över Medelhavet.
Starttid för dagens golfrunda var 11.44. Lugna puckar. Vi kunde unna oss lång förberedelse, med såväl slag som puttning. Nu skulle vi ”krossa” Lakes course. Så tänker man ju ofta innan start, åtminstone om man är man. Banan var naturligtvis i strålande skick så jag vill inte skylla på den. Min vän Johnny gjorde respektingivande 35 poäng, innehållande två (2) birdies. Mitt resultat är oväsentligt, men vi hade tur med vädret. Strålande sol och c:a 25 grader vilket gjorde rundan till årets varmaste.

DSC_0013 DSC_0016
Kvällens middag intogs på vår balkong och gäster var Ulla & Johnny. Ulla och Gilla snodde ihop en utsökt pasta med köttfärssås, trots varsin stadig GT innan/under matlagningen, eller kanske just därför. Gott och mättande var det och desserten var tänkt att bli en kulglasstrut hos vår favorit runt hörnet, men han hade just stängt för dagen. Suck. Besvikna lommade vi hemåt. Medan vi frossade som bäst, kom Karin & Christer Wiberg förbi. Dom är orsaken till att vi provade Cambrils förra året och att vi nu vågade återvända. Kul. Eftersom vi är flera från Wäsby GK här i år, bestämde vi att ordna en tävling för ”bara oss”.
En golfrunda i gassande sol kräver sin tribut, så nu börjar ögonlocken hänga och en snabb läsning återstår innan John Blund kommer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>