«

»

Okt 23

2017-10-23. Cambrils

Nu verkar det som min gamla trotjänare till dator lagt av. Kanske Daniel kan fixa den när vi kommer hem. Men det går ju alldeles utmärkt att skriva blogg på paddan, eller hur ?
Med risk för att bli tjatig, började även denna dag med strålande solsken. OK lite vind fick vi stå ut med. Men dagen började med att vi sökte upp en mack. Dags att fylla på ”soppa”
Sen bar det av till Lumine, men bara för att hämta klubborna, som vi kan ha på förvaring på klubben. Toppen. Personalen är alltid lika vänlig när vi kommer. Sunbirdie ? säger dom fast dom känner väl igen oss. Nu skulle vi och klubborna upp till Hills, vår favoritbana. Ingen större trängsel idag. Ulla,Gilla och Lisbeth gick ut först, vi herrar strax efter. Underbart golfväder, soligt men ej för varmt, lite bris. Kanon. Tyvärr var det inte ett epitet man kunde säga om spelet, men vi hade tur med vädret.
Efter dagens spel och dagens belöning i form av en öl, bar det av till Mercadona, vår favoritbutik. Där plockade vi till oss det nödvändiga och sen åkte vi hem.
Gilla fixade en härlig kycklingrätt i ugn och snart stod Ulla och Johnny utanför dörren och vi avnjöt den härliga kycklingrätten innan bingen lockade kl. 22.00.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>