«

»

Okt 15

2017-10-15 Cambrils

Ja, inget nytt idag heller att förmedla.
Mulet och lite blåst, men varmt och skönt så frukosten avnjöts på vår härliga balkong/uterum. Eftersom vi startade sent käkade vi lite på Hills. Det blev Lumine Ceasar salad.
Sen starttid idag kl 13.12 tsm Fred & Lisbeth och Rolf & Kerstin, så det blev ånyo 2 fyrbollar från Wäsby GK. Herrar mot damer i en speciell tävling hål för hål, där de 3 bästa resultaten räknades. ”Lätt” seger för oss män, men det var revansch för damerna vann förra gången.
Nu är vi hemma och duschen väntar och sen blir det middag 2 tr upp.
Middagen är avklarad och tfn.samtal med Centauro-biluthyraren gjorde att vi fick punga ut med 900 spänn för extraförsäkring. Vi tänkte nämligen göra en sväng till Andorra (c:a 20 mil). Vi tar en övernattning däruppe. 450:- för ett rum.. Kanske gör vi några tax-fria fynd. 3 timmar räknar man att bilresan tar. Johnny kör, så vi lutar oss tillbaka och åker med. Rapport om vår utflykt kommer på tisdagkväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>