«

»

Nov 26

2012-11-25

Hela helgen fred-sön bodde Gustav och Isabell här, men jag vill först berätta om något som anknyter till Molly. Idag hämtade Johan, Gabriella och Molly, Oliver, som bakat, byggt pepparkakshus med Gilla. Jag står ute och sätter upp adventsbelysning vid entrégången. Då kommer dom och jag böjer mig ned mot Molly. Hon släpper mammas hand och kommer till mig. Jag lyfter upp henne, kramar henne och Johan och Gabriella bara stirrar. Vi pratar lugnt om belysningen och Molly sitter kvar hos mig. Härligt.

Vi är kompisar nu, direkt, även om mamma och pappa är med.

Annars var helgen vikt åt den andra Gandéus-familjen. Redan på fredagsem. kom dom. På lördagen hade vi bestämt oss för att göra en heldagsutflykt. Vi tog bilen till Viggans station. Roslagsbanan till Östra. Tunnelbana till Slussen och sen buss till Leksaksmuseet och spårvägsmuseet. Bellis hade aldrig åkt T-bana förut så hela resan var som en utflykt. På museet visade dom även teater ”Klas Klättermus”. Fullsatt och många barn. Den som satt längst fram, snackade mest med skådisarna och deltog mest – det var Gustav. Vi satt i bakgrunden och kunde inte annat än skratta. Efteråt snackade vi med skådisarna och de var så vana. ”Det händer jämt – det är bara kul”. Sen åkte vi miniT-bana och testade på att köra spårvagn, kolla in alla gamla busstyper mm. Det blev verkligen en heldag och Gustav och Bellis är så snälla, glada och härliga att ha med sig. OK, Bellis vill gärna sova med farmor. Gustav sov hela nätterna i sin säng. Kom på morgonen för att kolla barnTV i våra uppfällbara sängar. Men det är ju vårt privilegium. Vi får skämma bort dom en del, eller………… Det är i alla fall svårt att låta bli!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>