«

»

Okt 26

Cambrils 2010-10-25

En helt vanlig dag på golfbanan. Men den började lite trist. Ett fint regn föll, men det var varmt och kvavt. > 20 grader redan på morgonen. Vi fick sen höra att över Salou hade det vräkt ner och åskat !!! Det var alltså kvalmigt de första 9 hålen, men sen fick vi uppehåll och en trevlig avslutning på rundan. Godkända resultat jag gick runt på 31 poäng, trots lite småmissar, men Johnny klämde i med strålande 36 poäng. Minnesvärd var en birdieputt från 10 m. Snyggt. Idag är det spelledigt. Lite inköp måste göras, eftersom vi får besök av våra Wäsbyvänner Karin & Christer.
Gårdagen avslutade vi på närliggande pizzeria och blev som vanligt (2:a besöket) inte besvikna. Suveräna pizzor, tunna, rikligt innehåll och som avslutning kom chefen förbi. Han kan lite engelska och ville gärna snacka med oss, som var enda gästerna. Han bjöd på Limoncella och skojade friskt med oss. Trevligt.
Lite läsning i Håkan Nessers bok så somnade man gott sen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>