«

»

Sep 26

2012-09-19

Molly var hos oss för hon var förkyld så dagis var hon utestängd ifrån. Men den söta ungen kan ju få vem som helst att smälta. En händelse var värd för mig att minnas. Liten kanske, men den känns !

Johan kom med Molly och farmor var snabbt framme. Själv kom jag nerför trappan och möts av en leende Molly som från farmors famn sträcker händerna mot mig, som naturligtvis smälter och tar emot.

Senare sitter jag på golvet i köket, som brukligt, med ryggen mot frysen och Molly i knät med pekböcker och på golvet bl.a stapelbara burkar. Favoritplats för mig, ryggstöd och allt.

Molly som nu gärna tar ett finger, eller hela handen, för att visa något, gjorde nu detta. Hon tog mitt pekfinger och jag, smidigt som ett kylskåp, började mödosamt processen med att komma upp i stående. Molly visade nu sin känsla för ”di gamle”

och stod lugnt och väntade, medan jag under ljudligt stönande, tog mig upp på fötter. Nu tog hon åter mitt finger och vi gick in i vardagsrummet för att hämta ”katten” i fönstret. Gissa om det va ”gôtt” ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>