«

»

Maj 14

2012-05-12/13

Idag (14.5) fick jag en ny känsla i samband med golfspel. Vi spelade ”Seniorslaget” som brukligt på måndagar och det  gick inte speciellt bra för mig. Då tänkte jag att –”va f-n spelar det för roll, golfen har ju ändå prio 2 i mitt liv. Inget är viktigare än våra 6 barnbarn.”

I helgen var jag på lördagen med Gustav i simskolan i Vilundabadet. Vi lekte i virveln, åkte rutschbana och jag körde mina 1000 m medan Gustav kämpade med bentagen i sitt bröstsim. Sen blev det en skön stund i bubbelpoolen innan vi slappade i bastun.

På söndagen skulle Maria åka med Gustav på hans första golflektion i knattegruppen med Javier som tränare, så dom kom förbi och käkade lunch allihopa.  Isabell var nu  kvar  här och farmor och hon lekte, fixade i trädgården mm tills Gustav kom tillbaka och Isabell skulle till Ebba H:s barnkalas med mamma och Gustav stannade här för vi bestämde att dom kunde ju alla 3 käka middag (= grilla med oss) när kalaset var slut. Daniel var på ”hemligt” uppdrag med jobbet.

Jag sa då till Maria att: – ”ni blir alltmer en del av vår (farmors och min) familj, och det kan inte kännas bättre” och farmor la till att: – ”du Maria känns för oss som ”vår” dotter”.

På onsdag fortsätter ”sagan” med att Gustav följer med till Göteborg och firar William (9år) och träffar Olle. Härligt !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>