«

»

Maj 08

2012-05-08

Idag mår jag alldeles extra bra. Träffade ”min” neurolog som berömde min utveckling, träningsvillighet, envishet och såg fram mot vad en logoped kan göra för ”talet”. Kul – inte alla upplever denna utveckling. Får man veta det mår man extra bra.
I lördags var det premiär för min del av simskola på lördag. Jag hämtade Gustav tidigt så vi hann med äventyrsbadet innan allvaret började. När vi varit där i 45 min blev vi ombedda att gå upp. En pump i källaren hade ”pajat” så vattnet sinade,  bara simskolans bassänger och stora bassängen hade vatten. Vi satte oss i bastun och mös innan skolan började, och Gustav snackade med en ”gubbe” (40 år) men fick inget gehör. Tråkigt. I bassängen var dom bara 4 barn på 3 tränare. Privatskola ! Efter tvagning och bastubad blev det glass – en härlig avslutning.  Hemma på Gläntastigen fick jag en ”bamsekram” och ett ”hej då Anders”. Han gillar vår lek i äventyrsbadet. Grejen är bara att det vill hans pappa också känna, förstås
I måndags hämtade vi våra älsklingar på dagis och Isabell var riktigt ”farmorsjuk”. Det intygade även personalen på ”Igelkotten”. Isabell gav ytterligare bevis för sin uppskattning när hon här hemma sa: ”Jag älskar dig farmor !” Gissa vem som njöt då ?
Vi hade hämtat Gustavs golfbag, som han fått av morfar, och Isabells rosa cykel, så det blev full rulle hemma. Gustav strålade av lycka varje gång han träffade bollen. ”Den var bra Anders !” Han provade alla klubbor utom puttern. Maria hade visat hur han skulle hålla klubban, så det var han noga med, böjde bra på benen och viktigast – HAN TYCKTE DET VAR KUL !Nu skall Maria kolla med klubben, Wäsby GK, om det finns plats för Gustav på söndagskursen för ”knattar”. Isabell träffade Lova, Elin och Jonas dotter också snart 3 år, och de gungade och lekte en del försiktigt (det var ju första gången de sågs). Kul.
På onsdag (16.5) åker vi till Gbg och William, som fyller 9 år !!!!, och Olle. Gissa om vi längtar. Det är dock ”bara” 50 mil dit.  Vi har vänner som snart har ett barnbarn på andra sidan jordklotet, Nya Zeeland !  Nu kan man snacka om att det är långt. Vi kan ju träffas 5-6 gånger/år, minst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>