«

»

Jan 31

2012-01-28

Johan & Gabriella skulle på stor 30-årsfest och farmor hade lovat att passa Molly, sova där, och jag lovade att skjutsa. Premiär för övernattning med Molly. Hon var så snäll, glad och bedårande söt hela kvällen. Jag åkte hem och sov vid midnatt och farmor blev kvar. Tidigare på kvällen upplevde jag det där som bara är SÅÅ underbart. Vid 7-tiden började Molly bli trött och medan Gilla fixade välling satt jag och Molly i soffan. Hon låg mot mitt bröst och gosade och somnade. Gissa om jag njöt. Sen kom flaskan och hjälpligt smakade hon lite välling, men snart gick farmor upp till hennes rum. Lite senare såg vi en film, när Molly vaknade igen. Snabbt var farmor uppe och ner kom båda och Molly somnade igen i farmors famn och där låg dom och kikade på filmen. Farmor njöt också för hon låg lugnt kvar ett par timmar. På natten vaknade Molly vid 5-tiden men var lugn och snäll medan farmor gjorde välling och sen somnade dom båda om till 08.00.

Vid 10.30-tiden på söndagen, och J & G fortfarande sov, ringde Gilla och jag kom dit och vi tog en skön promenad med Molly i solskenet. Vid halvtolv-tiden ringde Gabriella och efterlyste sin dotter och vi åt sen en gemensam lunch bestående av onyttig hämtpizza. Det blev en bra början på en härlig period. Snart kan nog Molly sova hos oss, tror jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>