« Anders Lindstedt

Skapa en profillänk

»

Dec 14

2011-12-13

Dags för en av årets höjdare. Luciafirande på dagis med Isabell och Gustav. Vi var tidigt på plats och sa till andra som kom senare att det varit kallt under natten när vi ville försäkra oss om bra platser genom att tälta där. Mormor och Tommy kom förstås också. Men en liten besvikelse fanns. Det var nämligen fotoförbud !! för första gången någonsin. Inte pga av någons skyddade identitet utan pga att någon förälder undanbett sig allmänfotografering !? Våra egna telingar fick vi fotografera, men inte det vackra, roliga, underbart söta luciatåget, som ju är en höjdpunkt.  Svårt att förstå, tycker jag. Vi började efter tåget med fika på ”Kråkan”, Gustavs avd., och Isabell satt tyst och blyg, men efter en ½-timme gick vi över till ”Igelkotten”, Bellens avd. och då såg vi en annan tjej. Hon sprang i förväg som en pil och väl inne på ”Igelkotten” hoppade hon runt och sprang runt och strålade och gjorde alla glada. Härligt att se !

Senare på dan var det hämtning som vanligt och det blev åter glada miner och i simskolan fick Gustav goda vitsord av Therese, som tyckte att Gustav verkligen gått framåt i år och nu skulle han bli uppgraderad till ”Fisk” nästa år.  Inte bättre bara rent simtekniskt, utan också lyssnade han bättre nu på vad fröken säger !! Dagen slutade som vanligt med glass.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>