«

»

Okt 25

2011-10-24

Dagis var stängt för utbildning av personalen. Daniel kom med Gustav och Isabel kl 07.30 och det var pang på rödbetan med en gång. Alltså – ”Anders kan du rita.-…….”. Så dags att plocka fram ritpapper och kritor och vips gick ett par timmar.

Jag åkte sen till Tussmötegården för att följa med farsan till tandläkaren.  Det var verkligen ytterligheterna som möttes – 94-åringen och 2½ och 5½-åringarna. Man känner ju att man fyller en funktion i alla 3’s liv fast på helt olika vis. Farmor fixade lunchen och sen var det dags för utflykt. Dom knallade och Gustav cyklade till lekparken ovanför Ängsholmsbadet där det även finns en nyanlagd cykelslinga för barn med broar, gupp och kurvor. Den körde Gustav runt i säkert 15 varv enl farmor. När jag precis kommit hem från farsan ringde farmor och ville att jag skulle komma till lekparken med saft och bullar  Jag tog cykeln och väl där tog Gustav med mig på en cykeltur – ”jag cyklar före och visar vägen”. Tryggt !! När vi sen skulle cykla hem tog dagens många cykelrundor ut sitt pris. Gustav var så trött i benen att minsta uppförsbacke blev hög och han måste leda cykeln. Lite Wii-spelande för Gustav och sång och dans övningar för Isabel väntade. I väntan på farmors goda köttgryta såg vi en film – Micke och Molle. Dvs Gustav såg, Isabel och jag somnade. Det betydde att farmor fick sitta med en nyvaken Isabel i knät under middagen. Snart var dock lyckan fullständig – mamma och pappa kom och ännu en dag med livets efterrätt var slut för den här gången.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>