«

»

Maj 03

2015-05-02 Arguineguin

Ännu en morgon på balkongen, till ljudet av Atlantens dyningar och envisa fåglar. En och annan ”early bird” ute för att markera ”sin” solstol ser man också.

Jag funderade hela dan på vad detta inlägg på bloggen skulle handla om. Ingenting annorlunda, roligt, sött eller uppseendeväckande hände. Vi badade, solade, solade lite till, hämtade glass och drinkar i baren, som sanna all inclusive-gäster. Alla aktiviteter för gästerna låg nere – vilodag för personalen. Så där låg vi utelämnade åt vår egen magra fantasi. Kanske var det så att vi också låg och sparade oss till söndagens höjdpunkt. Den vi kommit hit för. Johan och Gabriellas bröllop. Men det får ni läsa om i morgon. Allt om brudparets klädsel, gästernas klädsel, eventuella dramatiska inslag, skandaler – ja ALLT.

Men dagen fortskred. Värmen steg till 24 grader i skuggan. Vi svalkade oss med drinkar och glass. Lunch och sedemera middag intogs utan dramatiska inslag. Amanda, Molly, Isabell och Saga gjorde vad dom kunde för att charma oss, och vi lät dom charma på.

Vi hade dock ett uppdrag. Den restaurang vi skall besöka efter bröllopet, vars innehavare Gabriella är bekant med, hade bett om fin svensk löjrom hemifrån. Det skulle nu levereras och hela konkarongen (stavas det så ?) traskade iväg till byn i den vackra solnedgången och vips blev det något att skriva om och bilder att visa.

DSC_0159 DSC_0149 DSC_0152 DSC_0155 DSC_0157

Kring våra charmtroll händer det alltid något att dokumentera. Grabbarna Oliver och Gustav har hittat ”Teen lounge”. Där finns allehanda datorer, spelkonsoller. Ute finns ett stort schackspel som också spelas av grabbarna.

DSC_0164 DSC_0161 DSC_0162

Ovan ser du hela bandet i strosartempo på väg mot byn. Grabbarna fick stanna hemma och leka med sina datorer. Vi andra (läs: damerna) fastnade hos ”kinesen”. Precis som i alla samhällen i Spanien finns det kineser som driver en affär med ALLT – ”made in China”. Otrolig sortimentsbredd. Vi andra stönade, väntande utanför.

DSC_0172 DSC_0171

Allt var inte skräp, tydligen. För dessa söta hattar till tjerna hittade man. Är dom inte söta ?

Solen sänkte sig långsamt i havet och vyerna blev oemotståndliga. Kolla !

DSC_0177 DSC_0173 DSC_0174 DSC_0176

Vi lunkade hemåt och tog en campari-juice, jag och Gilla, och en whisky, Daniel, på balkongen och tyckte att livet ändå är rätt skapligt ibland. I dag (när detta skrivs) skall vi gå på bröllop. Kul – men mer därom i morgonbitti.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>