«

»

Apr 15

2015-04-14 Salgados – Täby

Ja packning och rensning av skåp och lådor gick bra. Det sista i kylen gick vi upp till Maggan och Staffan med och fick en ny farvälkram. Vädret var bra resväder 18 grader, mulet. Perfekt. Det var bara att i TomTom finna bästa vägen till aeroporto Lisboa och sen anta resan. Landet längs motorvägen såg vi inte mycket av på nerresan. Det var ju mörkt och regnigt då och föga lockande. Men resan upp gick bra och 2½ timme senare var vi i Lissabon. Lämna bilen och incheckning gick smidigt och sen var det bara att borda ett fullt plan. Jag satt mellan två portugiser, sov/slumrade mest hela tiden. Gilla satt bredvid en vältalig svensk och en svensktalande portugisiska. Gilla sov ingenting.

På Arlanda fick vi våra väskor bland de första, liksom också golfbagarna, specialbagaget, så vi var ute inom 15 minuter !!!!! Rekord. Utanför hade Johan lovat att stå, men ingen fanns där. Vi ringde och en förtvivlad Johan svarade – ”Jag kommer bara till avgående – hur kör jag till ankommande” Vi visste inte att han hade HELA familjen med sig – i 2 bilar. Vi tog hissen upp till ankommande och där fann vi dom. ”Det är tanken som räknas !” tröstade vi Johan med, han som hade räknat ut det. Dom skulle stå där, hela bandet, och ta emot oss – glada, skrattande.

På vägen hem stannade vi i Uppl Väsby på ICA i Rondellen och handlade frukostmat, till idag. Alla följde med hem, hungriga som trötta, så det blev kaffe, mat och cirkus och hela baletten. Härligt med lite liv omkring sig, efter 4 veckors lugn.

Nu är allt uppackat, jag är nyduschad – nu börjar Täbylivet. Slut för den här gången !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>