«

»

Apr 13

2015-04-13 Salgados

Typiskt ! Lagom till vi skall åka hem, lär vi känna Sunbirdies resenärer riktigt väl. Inte bara de bridgespelande paren, utan många andra också. Idag var det lagtävling igen. Jag hade missuppfattat reglerna för dagens tävling i ”valstakt” 1, 2, 3, som istället var baklänges idag, nämligen 3, 2, 1, dvs 3 spelares poäng räknas på hål 1, 2 spelares poäng räknas på hål 2, och 1 spelares poäng räknas på hål 3. Sen börjar man om 3, 2, 1. Kul variant och mitt lag kom på pallen igen, med en hedrande 3:e plats av 5 lag.DSC_0406

Mitt lag, som började idag, bestod av Margaretorna (Maggan och Greta) och Hasse från Sunbirdie. Som vanligt spelade damerna lugnt och rakt fram, ibland var inspelen inte av samma klass, men det gällde nog samtliga i laget.

DSC_0407

Av den här bilden  kan man ju få intrycket av att vi inte skulle till samma hål, men Hasse skulle gå till sin boll och sänka parputten. Vilket han gjorde vid ett flertal tillfällen. Dagens birdie stod långtslående Maggan för. Läckert.

Efter prisutdelning och socialt samkväm med detta underbara gäng, där fö Gilla spelade med en tjej (Gunilla hon också) som sa att ”min syrra bor i Täby/Visinge” Jaha säger Gilla, jag känner ett par , Lena och Micke där, men vet ej deras adress. ”Men det är ju min syrra !!!!”. Ibland är världen liten. Vädret ja – vad tror ni ? Jo soligt, molnfritt och kavlugnt. Förmiddagsbrisen kom sen och svalkade gott, men ändå 23-25 grader.

Nu har vi tagit en fika på balkongen och bestämt oss för att ta det lugnt och packa allt i em/kväll, så det bara är att sticka vid 8-tiden i morgon. Det lugna innebar att jag packade och allt fick plats och sen kröp jag ner en sista gång i ett hett bad och nu sätter Gilla in två pizzor i ugnen. Ja,ja – men vi skulle göra det enkelt.

När Gilla packat färdigt, duschat och vi var klara, gick vi över till Maggan och Staffan på en avskedsfika. Det blev hembakad kaka med glass och kvällen avslutades med ett par rundor bridge.

Eftersom det finns 2 Sundsvallsbor till som spelar både bridge och golf, kanske vi kan sy ihop en runda tillsammans i sommar. 2016 flyttar Maggan och Staffan till Täby C. Barn och barnbarn i Gribbylund drar. Kul för då kan det bli mer bridge och även golf. Deras stuga i Sundsvall lär bli kvar.

Nu lägger vi sista handen vid packningen innan vi släcker lampan för sista gången. Nästa inlägg på bloggen görs på hemmaplan.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>