«

»

Apr 11

2915-04-10 Salgados

Äntligen igen. Det var ju det här vi kommit hit för. Sommarvärmen var inte förhärskande vid samlingen 8.00, men det blev varmare. Det utlovade regnet blev bara några droppar. Vi var 22 Sunbirdie resenärer + Gilla och jag, som skulle spela scramble. Den verkligt sociala tävlingen där alla trivs – och det gjorde vi. Inte bara trivdes utan vi spelade bra allihop – på rätt hål och när det gällde som mest. För i lagspel är det viktigt att spela bra – man spelar ju för laget ochäven om det en lek, så för laget är det blodigt allvar.

DSC_0374 DSC_0373

I laget, förutom jag, spelade Leif, Birgit och Björg. Björg – den goa norskan som vi träffade i fjol på Mar Menor. Stilstudierna visar vilka ”lirare” jag hade i laget. Vi kompletterade varandra så bra att vi kom på pallen, som välförtjänt 3:e lag. Bra va ?

DSC_0376 DSC_0377 DSC_0378

För den strålande insatsen belönades vi med ostar och kex. Gilla som blev snöplig 4:a fick oliver bl.a. Det blir bra komplement till de tapas vi tänkte bjuda våra bridgespelande vänner på ikväll. Och det vill till att bjuda gott, för igår kväll, före ”finmiddagen” med hela gänget, var vi bjudna till uppvaktning av bridgespelande Greta  som fyllde år, tsm 10 andra. Gretas Lennart hade gjort de mest utsökta snittarna till drinkbordet. Vi träffade där ett mycket trevligt Uppsala-gäng, där bl.a mina medspelare Birgit och Leif, ingick. Vilket drag, och Lennart framförde en egenskriven sång med en underbar och stark stämma. Gilla fick orginaltexten – obetalbar.

Efter födelsedagsuppvaktningen gick vi till den lokala restaurangen L14, där resten av Sunbirdiegänget satt. Efter lite mingel satte vi oss till bords. Där bjöds på en god 3-rätters och samtalets vågor gick höga runt bordet innan vi drog oss tillbaka – mycket nöjda med dagen.

Dagen ja – den innehöll också ett par timmar vid poolside. Solen sken ju så solbrännan måste ju få sitt. Det är så skönt att bara ligga där och lapa sol, avkoppling á la carte, tycker jag.

Det väntar tidig start idag också. Peppe, vår underbare golfvärd och pro, har bokat en runda med Gilla och mig kl 9.00. Det känns nästan som ett examensprov. Vårt ”träningsläger” börjar ju gå mot sitt slut, men det blir spel både söndag och måndag också för säkerhets skull. Nu skall formen vässas ytterligare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>