«

»

Apr 08

2015-04-08 Salgados

Mycket skall man vara med om. Låt oss börja med det roliga. Ikväll var vi hos Staffan och Maggan och spelade bridge. Dit kom också Lennart och Margareta (Greta), som Staffan och Maggan träffade på Kanarieöarna för 3 år sedan. Också bridgespelare. Vi turades om att sköta blandning av kortlekar medan de andra spelade. Kul som vanligt. Tyvärr är det enda glädjeämnet som finns att rapportera om.
Kortspelet ackompanjerades av blixt och dunder och ösregn. 14 grader Celcius.
På förmiddagen blåste det halv storm, regnade och var mycket olustigt. Hemlängtan förstärktes. Vi drog upp till Algarve Shopping. Kanske kunde vi där hitta något att bli glad över. Vi hittade inte något till oss själva, men vi har ju ett antal barnbarn som vi gärna handlar till. Söta barnkläder var det gott om, så det blev en del. Lunch hemma – melon och proscuitto (det blir olika stavning varje gång). Sen la sig Gilla att sova en stund, medan jag spolade upp ett hett bad. Repris på fjolårets Mastersgolf visades och det var spännande ändå trots att man visste vem som skulle vinna. Men vi är ju här för att lira själva och 2 dagar utan golf är 2 för mycket tycker vi båda. Ingen golf bokad för imorgon heller. Kanske spel på eftermiddagen om vädret tillåter. Här nere säger man att åska och blixt avslutar en regnperiod, så vi hopppas att det stämmer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>