«

»

Nov 23

Florida 2014-11-22

Första dagen när regnet kom precis när vi packat bilarna färdigt. Optimisten i oss sa att: – ”Det kanske regnar mindre vid Skyview GCC, 12 min resväg bort !” Men inte gjorde det det. Vi gick in i shoppen där allt alltid startar och damen där kände igen oss, kanske tack vare mina spruckna byxor. På hennes väderbilder i datorn såg det ut att kunna bli värre. Mall -Outlet ?? Vi bestämde oss för att åka hem och avvakta. Vi har ju ändå åkt hit för att golfa, om möjligt. Jag satte på mig lurar och kollade på Idol. De kvarvarande tjejerna är ju SÅ himla duktiga. Vad månde bliva ? De andra försjönk bakom sin padda eller bok och Coke och golfmackan fick bli lunchen. Det ljusnade lite på himlen och strilandet upphörde, men bara Gilla, Johnny och jag blev sugna. Vi stack ut på Lakesides hemmabana och 3,15 min senare hade vi avverkat 18 hål. Kul när det är sånt bra flyt. Flöt gjorde också spelet. De första 9 (för somliga), de andra vill jag glömma. Gilla, sin vana trogen, var säkerheten själv och gjorde lysande 34 poäng, Johnny 31 poäng och jag var markör(?) och sladdade med 17 + 5 !!!!. Men snabbt gick det och skönt var det. Ljummet i luften och inget regn.
Väl hemma hade Ulla skalat potatisen (det var vår middagstur) så Gilla kunde fixa laxen. Och vilken lax det blev under ett knaprigt skal av parmesanost och på en bädd av babyspenat. Vin och grädde i såsen och sen skjuts in i ugnen. Hmmmmmm. Lite kex och ost därpå och avslutning med den obligatoriska skålen nonstop förstärkt med snickerskola.
Regeldiskussioner, som alltid uppstår vid golfspel, vidtog och Kent höll frågesport bland oss andra innan var och en drog sig tillbaka. Övertygade om att nu blir det spel på söndag. Vi tänkte pröva en ny närliggande bana, som andra rekommenderat. Inverness GCC.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>