«

»

Mar 17

2011-03-16

Gustavs och min dag i simskolan. Vi har ju bytt hämtdag på dagis till tisdagar, så Daniel frågade om jag ändå ville hämta G och åka till badet eller om jag ville följa med eller…… Mitt svar var självklart – jag åker själv med G. Det återstår bara 2 ggr av nuvarande kurs men G är redan anmäld till en ny omgång. Jag snackade lite med hans ”simfröken” om hans vattenglädje och ambition trots att han är minst i nuvarande grupp och hon höll med och tyckte hans föräldrar gjorde rätt som lät G fortsätta i vår. Kul, för det gör vi !  Kommer alltså ! Efter simskolan och mina 800 m i motionsbassängen, var det dags för äventyrsbadet. Lite snurr i virvelvinden och sen åkte G själv i den stora rutschbanan. Jag stod bredvid, beredd att kasta mig i, men han bara susade ner, försvann i skvalpet och kom upp och skrattade och frustade och skrek – ”bara 1 gång till”. Det blev nog fyra gånger till innan det var dags för bastu, tvagning, glassinköp och hemresa. Hemma kom Isabell rusande och bjöd på stora kramen både till G och bonusfarfar.

Det blev en innehållsrik dag för mig – gym, golfträning, och simskolan. Mycket vill man hinna med, men prio 1 har barnbarnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>